Patrick Joris

  • Raadslid

Mijn naam is Patrick Joris, 27 jaar oud en sinds kort weer woonachtig in Posterholt. Ondanks dat ik een hele tijd niet hier heb gewoond ben ik al die tijd wel verbonden gebleven met deze omgeving door mijn activiteiten bij verschillende verenigingen, zoals de (jeugd-) carnavalsvereniging, schutterij, toneelvereniging en het jeugdwerk in Posterholt. Ook heb ik gedurende mijn studententijd verschillende bijbaantjes gehad bij bedrijven in Roerdalen en is een groot deel van mijn vriendenkring hier woonachtig. Kortom, ik ervaar Roerdalen als een prachtige, groene gemeente waar je graag terugkomt.

Ik doe mee met de gemeenteraadsverkiezingen, omdat ik mijzelf zie als onderdeel van een groep jonge mensen die graag en met veel plezier in Roerdalen woont en leeft. De verschillende verenigingen waarvan ik lid ben hebben mij geleerd dat zij allen een ding gemeen hebben, namelijk dat je mooie momenten en prestaties samen beleeft en waarmaakt. Roerdalen blinkt uit door de samenhorigheid onder de mensen en doordat wij met vereende krachten veel mooie zaken verwezenlijkt krijgen.

Jonge mensen moeten in deze gemeente kunnen wonen. Dat kan alleen door te zorgen voor goede huurwoningen, starterswoningen en seniorenwoningen. Verder is een goede doorstroom van ouderen naar senioren- en levensloopbestendige woningen van groot belang om de woonproblematiek in deze regio op te lossen. Ik ga voor een gemeente waar iedereen de kans moet krijgen om een plek te vinden, ook mijngeneratie!

In een periode waarin wij beperkt worden door allerlei regels merken wij allemaal hoe klein onze wereld kan zijn en des te waardevoller onze kleine omgeving is. Onze mooie Meinweg is een gebied waar wandelaars en sporters hun geluk weten te vinden en tot rust kunnen komen. Dit moet ook zo blijven!

Samen kunnen wij als inwoners van Roerdalen het verschil maken. Geen onzin, maar daadkrachtig en in goed overleg de toekomst realiseren. Natuurlijk Samen!

Stem op 14, 15 en 16 maart op PvdA-GroenLinks Roerdalen!

Deel dit