Youri Companjen

Ik ben Youri Companjen, 18 jaar jong en opgegroeid in het pittoreske Postert. Ik zit vooralsnog in mijn eindexamenjaar VWO op het Roercollege Schöndeln in Roermond. Ik hoop deze natuurlijk gauw af te ronden om vervolgens door te kunnen gaan met een universitaire opleiding.
Naast studeren of Roerdalen doorkruisen met de fiets, ben ik ook vaker te zien als slagwerker bij de Postertse harmonie, joekskapel of een andere lokale vereniging waar ik zo nu en dan uit help. Ook heb ik maar liefst 3 “transfers” gemaakt binnen de amateur voetbalverenigingen in Roerdalen om vervolgens het toch te laten vallen, en daarmee meer tijd te steken in mijn bijbaantje achter de kassa bij de Plus in Posterholt.
Ik heb besloten om mij aan te sluiten bij de PvdA in Roerdalen om de bewoners van Roerdalen, en in mijn geval voornamelijk de jeugd, zo goed mogelijk de representeren en zich gehoord te laten voelen. Ook heeft de voormalig lijsttrekker, en tevens ook mijn moeder, een grote rol gespeeld in mijn aansluiting bij de partij. Wie weet kan ik met een beetje gelukt en vooral heel veel hulp van de kiezers, het stokje van haar over nemen en ook een plekje weten te bemachtigen in de gemeenteraad van Roerdalen.

Deel dit